Video

FUTU arbejder designdrevet og med skarpt øje for potentialet hos målgruppen. Vi styrker relationer, hjælper med at ændre brugeradfærd og designer fremtidsorientrede løsninger.

RING PÅ 42801866 ELLER SKRIV

TIL LOTTE@FUTU.DK HVIS DU VIL VIDE MERE.

 


DESIGN

FUTU designer til virksomheder, organisationer, byer og myndigheder. Vi designer fx identiteter, infografik, brands, kampagner, produkter og services, emballage, spil, info- og undervisnings­materialer. FUTU designer fysiske, trykte og digitale løsninger.

STRATEGI

FUTU gennemfører strategi- og visionsforløb tilpasset fagpersonale, eksperter, forbrugere og brugere. Vi facili­terer inspirerende udviklingsforløb og sikrer ejerskab og synergi hos målgruppen på tværs af kultur, alder og branche. 

CO-CREATION

FUTU involverer målgruppen, så deres input integreres i udviklingen af services, produkter og designs. Vi går i øjenhøjde med brugerne, og ved hvad der skal til for at motivere og målrette idéer og feedback. Dét ­betyder at løsningen i sidste ende ­matcher målgruppen præcist.

smileys_small.png

Navnet FUTU

Navnet FUTU er inspireret af det latinske ordet “FUTURA”, som betyder ”FREMTID”. I FUTU interesser vi os overordentligt meget for fremtidsforskning, trends og fremtidens brugere. Dét betyder, at vi altid designer med skarpt blik for morgendagens brugerbehov.

FUTU betyder ”rich land” på Kinesisk og var før Qing Dynastiet navnet på en smuk historisk kanalby med ca. 50 broer, som kan dateres 1000 år tilbage. Her spredte FUTU frodighed, skønhed og glæde omkring sig. På samme vis skal vores løsninger være visuelt inspirerende og til glæde & gavn for alle, der møder FUTUs arbejde på deres vej.